TANULJ PROGRAMOZÁST

Microsoft® által hitelesített C# trénerrel!
BIOGRÁFIA

Maráczy Sándor

Hello! A Microsoft® által hitelesített szoftverfejlesztő vagyok. Java és C# nyelven programozok itt a Flashworks csapatában, valamint ipari automatizálási területen mérnökként.

Az egyetemen rengeteget segítettem évfolyamtársainak, akik számára a programozás csak nyűg volt és szenvedés.
A programozási koncepciókat mindig sikerült érthető módon átadnom számukra – közös tanulásaink során, így rengeteg visszatérő tanítványom lett, megannyi dicséret és ,,Köszönöm!” kíséretében. Az ő sikeres ZH-ik, jeles vizsgáik egyben az én öröm is volt. Egy nap eldöntöttem, hogy megosztom a tudásom egy magasabb szinten.
Online tréner, programozó instruktor lettem.
Hiszem azt, hogy az egyszerű és érthető programozási példákon keresztül nem csak az alap programozási elméleteket fogod megérteni, hanem azt is, hogy éles környezetben mely esetekben válik szükségessé a megtanultak alkalmazása. IGEN! Ipari automatizálási területen is dolgozom, mert ez a hobbim. Így rengeteg hasznos-releváns tudást és programozási metodikát látok, amiket egy munka során használni kell. Tanulóim így olyan szemléletet és tudást szereznek kurzusaimon, amelyet a való életben is használni fognak munkájuk során.

Ha érdekel a programozás és szeretnéd elsajátítani az alapokat gyakorlatias módon a lehető legrövidebb időn belül,
azt javaslom csatlakozz Udemy kurzusaimhoz még ma.